Ik kom wat dingen vertellen

cor-deken

Het is al heel lang geleden dat ik wat verteld heb. Dat komt omdat Fleur een nieuwe baan heeft in de stad en met Fleur achter de computer is altijd gezelliger. Maar we zijn er nog steeds en ik heb allemaal nieuws. 

Van Fleur mocht ik vandaag een stukje schrijven dus ik doe dat dan meteen. Ik zeg dan wat zij moet tikken en in ruil daarvoor hou ik haar straks warm. Ik schrijf niet veel want de vrije borrel begint zo en we hebben hier meidenavond. Nou kijk, dit is wat ik wil zeggen:

1. Fleur gaat er binnenkort een stuk om niet voor te lachen over schrijven, maar ik heb een dingetje. Soms word ik heel erg bang en dan weet ik niet wat ik moet doen. Ik val mezelf helemaal aan zo bang ben ik. Fleur heeft er toen een filmpje van gemaakt en het naar mijn lievelingsdierenarts gestuurd. En nu heb ik dus een syndroom. Ik hoef er nu geen pillen voor, want het gaat veel beter, en ik word net zo oud als die dikke kat van jou, maar als het weer erger wordt gaan we er wat aan doen en mij is beloofd dat het geen pijn doet.

2. Iedere twee weken mailt Fleur met mijn dierenarts hoe het gaat en één keer heb Fleur gedwongen een foto van mij mee te sturen. Omdat het maandag was.

3. Ik heb een nieuwe knuffel van Fleur gekregen, een monster en hij heet Drake. Hij is helemaal niet zo leuk als mijn hond maar ik vind het zo zielig om te laten merken.

4. Heel veel mensen vinden katten in bed vies, maar ik slaap sinds het zo vroeg donker is iedere nacht bij Fleur onder de dekens. Poot-in-poot.

5. Ik moest een andere krabpaal want ik had die vorige stukgemaakt met mijn nagels. Ik heb precies dezelfde nu, alleen door een foutje in de fabriek is hij een beetje lelijk.

6. Mijn nieuwe plek in huis is tussen de handdoeken. Ze zoeken zich iedere keer een liesbreuk en ik lach me er een.

Einde.

Cors wishlist voor de herfst: lekker warme dingen
Cor test: bijzondere hengel van Finn's Choice

(Tante) Cor (2014) is de schildpadpoes van Fleur, de oprichter van CatMag. Ze heeft energie voor tien, is gek op knuffelen en slaapt het liefst op schoot, in je knieholte of onder je oksel. Daarnaast kan ze apporteren als de beste. Deze dame heeft in de anderhalf jaar dat ze bestaat vaker de dierenarts gezien dan een volwassen poes in tien jaar: ze is naast eigenwijs, enorm lief en hilarisch, nogal een brokkenpiloot.

2 reacties op “Ik kom wat dingen vertellen

 1. huiskaterbert@xs4all.nl'
  Huiskater Bert 11 november 2016 20:51

  hoi Cor, wat rot van dat syndroom maar wat goed dat je er sterk in staat dat scheelt alles! Komt natuurlijk omdat je uit Friesland komt. En omdat je Fleur hebt.

 2. chantal_mulder1987@hotmail.com'
  Chantal 13 november 2016 12:16

  Hoi Cor,
  Getsie ziek zijn is niet leuk. Hopenlijk gaat het in de toekomst beter!
  Knuffel maar goed met Fleur dan gaat het vast een beetje beter. We zullen aan je denken tijdens het slobberen van onze kattenmelk.
  Pootjes,
  Sloeber & Sophia aka IG:furry_monsters

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende html-tags zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>